Ay Düğüm

Ruhun geçmiş yaşamlardan getirdiği kayıtların neler öğrendiğini, varolan bedenini seçmesindeki amacı, tekamülün nereden nereye gideceğini doğum haritalarımızda AĞ DÜĞÜMLERİ gösterir. AY DÜĞÜMLERİ konusunda karma ön plandadır. Tekamül; yani ruhumuzun gerçek olgunluğa ulaşması için AĞ DÜĞÜMLERİ doğum haritalarımızda çok önemli iki kadersel noktadır.

AY DÜĞÜMLERİNİ oluşturan GÜNEY AY DÜĞÜMÜ ve KUZEY AY DÜĞÜMÜ hayata geliş amacımızı belirleyen iki noktadır. Ay’ın ekliptik düzlemini kuzeyden ve güneyden kesen bu 2 nokta birbirinin zıttı olarak kabul edilir. Haritalarımızda AY DÜĞÜMLERİ kendi geçmişimiz ve geleceğe taşıdığımız konular hakkında bizlere fikir veren 2 önemli noktadır.

GÜNEY AY DÜĞÜMÜ; geçmişi, alışkanlıklarımızı, becerilerimizi, kriz anlarımızda hayatta kalma şeklimizi, konfor alanımızı ve geçmiş yaşamlardan getirdiğimiz inançları anlatır. Korkularımız, endişelerimiz ve alışkın olduğumuz kalıpları tümüyle GÜNEY AY DÜĞÜMÜNÜ temsil eder..

Biz GÜNEY AY DÜĞÜMÜNDEKİ burcumuz ile bulunduğu evdeki konularda kendimizi rahat ve güvende hissederiz. 

KUZEY AY DÜĞÜMÜ ise bu hayatta geliştirmemiz gereken yönleri ve büyümeyi sağlayacağımız alanları gösterir. Farkındalığımız ancak KUZEY AY DÜĞÜMÜNE yönelirsek gelişir ve akabinde bize farklı deneyimler yaşatır.

AY DÜĞÜMLERİ aksını birbirinden bağımsız iki tema olarak görmek yerine birinden diğerine uzanan bir yolculuk olarak görüp farkındalıkla ilerlememiz gerekmektedir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here