Ay boşlukta

Ay’ın boşlukta olma durumu, Ay’ın içinde bulunduğu burçtan bir sonraki burca geçmeden önce açısız kalması, hiçbir gezegenle açı kurmuyor olması durumudur ve gerçekten çok önemlidir.

En temel anlamıyla duygularımızı, psikolojik dünyamızı, bilinçaltı eğilimlerimizi ve güdülerimizi yöneten Ay bir önceki açı kurduğu gezegenden aldığı enerjiyi yansıtacak yer bulamaz ve enerjisi kendi içinde asılı kalır. Bir yere aktarılamayan, boşa giden bir enerji gibi düşünebilirsiniz.

Ay’ın boşlukta olması durumunda başlanan işler, sağlıklı sonuç almamız anlamında tercih etmememiz gereken zaman dilimleridir. Örneğin ben Ay’ın boşlukta olacağı zamanlarda önemli hiçbir işime başlamam. Ay boşluğa girmeden önce önemli bir işim varsa mutlaka o işe bir başlangıç yaparım, 5 dakika bile olsa o işime zaman ayırırım. Önemli olan Ay boşluğa girmeden işe başlamaktır, girdikten sonra devam edebilirsiniz sorun yok. Ama başlayamadınızsa Ay boşlukta iken yeni işlere mümkünse başlamayın, daha önce başladığınız veya önemsiz işlerinize eğilin.

Kadim bilgilerden öğrendiklerimize göre Ay boşluktayken ekilen bitkiler bile düzensiz büyümekte ya çok kısa kalmakta ya da çok aşırı gelişme göstermektedir. Gerisini siz düşünün artık.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here